VISQUEM PER MITJÀ D'ELL - 1 Jn 4-9

Dissabte 28/3 Festival de la cançó

2015-03-29 11:58

Ahir dissabte a les 9 del matí ens vam pujar al bus junt als altres grups Júniors de Sueca, el Carme i Fàtima per anar fins a Alginet on va tindre lloc el dia Júnior i XXXI Festival de la cançó. Aquest any el lema era Visquem per mitjà d'ell.

Per el matí vam fer un joc per etapes i la Eucaristía. Després de dinar i refrescar-nos un poc, perque va fer molta calor ens vam situar al parc on vam celebrar el festival per poder escoltar totes les actuacions, Júniors L'Alcudia, San Juan, La Encarnación, Santa Catalina, Jovades, Almussafes,  Corbera, Carlet, Fàtima, el Carme i Sant Pere.  Tots van fer molt bones actuacions, però el veredicte del jurat, format per els caps de centre va ser: Premi d'animació en grada per als Júniors La Encarnación d'Alzira, el tercer premi per a Júniors Carlet, segon premi Júniors Corbera i primer premi per als Suecans Júniors Fàtima.

Nosaltres sols dir que vam quedar en 4t posició, que vam estar apunt però no vam poder pujar al pòdium. Agraim a tots els xiqeuts i pares per confiar una vegada més en nosaltres i participar en aquesta activitat.

L'enhorabona als centres guanyadors i als Júniors Carlet en el seu 50 aniversari.

Ací vos deixem l'enllaç per poder escoltar la cançó  TU ERES LA VEU.

Ara vos esperem per al campament de Pasqua.

Lloc de cerca

Contacte

Pl. Sant Pere, 6
46410 Sueca (València)