VISQUEM PER MITJÀ D'ELL - 1 Jn 4-9

NIT JÚNIOR DE LA VICARIA V

2010-05-03 20:36

El passat cap de setmana 1 i 2 de maig va tindre lloc la primera Nit Júnior de la Vicaria V com a antesala al gran encontre diocesà d'educadors júniors que tindrà lloc l'any que ve amb motiu de la jornada mundial de la joventut a Madrid 2011.
Esta Nit Júnior de Vicaria tingué lloc al Grau de Gandia, al col·legi Calderón, fins a allí arribaren prop d'un centenar d'educadors de les tres zones que componen la nostra vicaria: La Marina, La Safor i La Ribera sent esta última la més representativa de totes. Per part del nostre centre júnior, de tota la plantilla d'educadors, tan sols formaren part d'este encontre quatre d'ells: Milio, Miquel, Susana S. i Thara qui, junt amb J.Lluis Yago de Fàtima, eren els encarregats d'un dels 5 tallers que hi havien programats.
L'acte de benvinguda tingué lloc a les 19:00 hores amb què, moments després, donaven inici els tallers formatius per a finalitzar a les 21:00 hores amb el sopar de germanor. A les 22:00 tinguè lloc la Vigilia amb la presencia del vicari episcopal Juan Jose Llorens. En finalitzar la vigilia tingué lloc una celebració festiva amb l'actuació del grup Incógnita d'Oliva.

Al matí següent, després de recuperar forces amb el desdejuni, tornàrem a realitzar els tallers formatius per a que totes les persones assistents pogueren participar de tots els tallers. Finalment, a les 13:00 hores, com a cloenda d'este encontre tingué lloc l'Eucaristia amb el desig que este moviment vaja cada dia cap avant amb la labor que realitzen els educadors.

Lloc de cerca

Contacte

Pl. Sant Pere, 6
46410 Sueca (València)